Uw winkelwagen is leeg!

2017-18 NHL Team Preview: Arizona Coyotes

10-09-2017 0
BRIGHTON, Massa - Het discussieniveau heeft de laatste dagen tussen Bruins general manager Don Sweeney en JP Barry Arizona Coyotes Hockeywinkel, agent David Pastrnak, opgeschoven, maar het klinkt niet alsof de bal een keer in één richting is verplaatst om te gaan tot de opening van het trainingskamp.
 
De Bruins heeft een aantal aanbiedingen gedaan die op 6 miljoen dollar per jaar voor een langetermijnovereenkomst kwamen. Barry heeft eind augustus een offerte aan de Bruins voorgelegd voor acht jaar, die naar verwachting minstens 8 miljoen dollar per stuk was geweest. Dus, er is een grote kloof tussen de B's en een sleutel, 21-jarige beperkte gratis agent die uitgebroken voor 34 doelpunten en 70 punten vorig seizoen.
 
"Status quo daar," zei Sweeney bij de start van het rookie kamp op donderdagmorgen. "JP en ik blijven praten en blijven praten en een afspraak op een gegeven moment vinden. Maar er is geen tijdschema op en er is niets anders uit te breiden dan de aard van de gesprekken. "
 
Sweeney voegde eraan toe dat hij nog steeds gelooft dat beide partijen zich inzetten voor het behoud van nr. 88 in Boston voor de lange termijn. "Er is nooit echt een afwijking geweest van dat standpunt, van de organisatie of van de speler, of van andere aanduidingen. [We hebben gewoon nodig] om een ​​overeenkomst te vinden die werkt. "
 
Het is duidelijk dat er nog een kans is dat een kortere brugovereenkomst een mogelijkheid wordt als de twee partijen er niet mee akkoord kunnen gaan met een langlopend contract, maar er zijn geen aanwijzingen dat de gewenste optie voor de speler of het team is.
 
Met de start van B's rookkamp beginnen, begint de urgentie een week hoger met NHL-kamp te gaan en Pastrnak verwachtte een van de grote offensieve katalysatoren op de B te zijn, samen met de toonaangevende scorer Brad Marchand. De Bruins zijn nog steeds bijna twee weken uit de 18 september voorseizoen opener tegen de Montreal Canadiens in Quebec City. Dat komt wanneer Pastrnak echt achter zijn teamgenoten gaat vallen als de twee kanten in de komende 10 dagen niet kunnen hameren.