Uw winkelwagen is leeg!

Blackhawks mix up power-play units voor Blues spel

18-10-2017 0
De schitterende lust op de Blackhawks '4-1-1 start is het machtsspel, dat 4 tot 27 door de eerste zes wedstrijden is gegaan.
 
Dus in de praktijk op dinsdag hebben de Hawks gewerkt aan het machtsspel - en coach Joel Quenneville heeft zijn personeel op beide eenheden gemengd.
 
In vorige spellen lijken de power-play-eenheden verschillend van de lijncombinaties tijdens 5-op-5 afspelen. Bijvoorbeeld, Jonathan Toews en Patrick Kane waren op dezelfde power-play-eenheid, maar tijdens 5-op-5 spelen, zouden ze op verschillende lijnen zijn. Nu gaat Quenneville zijn top twee lijnen intact houden op de power-play-eenheden. In de praktijk van dinsdag speelde een eenheid de toplijn van Richard Panik, Toews en Brandon Saad, die werden aangevuld met Alex DeBrincat en Duncan Keith. De andere eenheid was de tweede lijn van Ryan Hartman, Nick Schmaltz en Kane, aangevuld met Patrick Sharp en Brent Seabrook.
 
"We wilden de lijnen samen houden," zei Quenneville. 'De laatste keer op het machtsspel is iemand altijd daar gewoon. Op deze manier hebben we groepen met linemates. Dat is meer dan de reden (voor de verandering) .We zullen zien of dat werkt.'
 
Quenneville zei dat het goed was met de manier waarop de Hawks de offensieve zone hebben binnengebracht op het machtsspel, maar hij wil meer beweging zien als de Hawks in de zone komen.
 
"Onze gedachte is dat u wat kansen wilt genereren, maar als je eenmaal in de zone bent, zijn de perfecte spellen niet altijd er," zei Quenneville. "We hebben veel beweging in ons 5-op-5 spel. Blijf niet stil of voorspelbaar.
 
'Er zijn tijden wanneer je te stationair bent, kan je vertragen.'
 
Kero out: Met Schmaltz die op woensdag woensdag terugkomt, heeft Quenneville nog een lijnbeslissing over zijn handen met wie hij moet zitten. Op basis van de lijnstorms op de oefening woensdag, lijkt het centrum Tanner Kero de vreemde man uit te zijn.
 
Kero had rond de lijnen gesprongen terwijl Schmaltz uit was, zelfs tijd met Kane en Hartman. De vierde regel op dinsdag's oefening was Lance Bouma aan de linkerkant, Tommy Wingels in het midden en John Hayden aan de rechterkant. Quenneville zei dat hij graag de veelzijdige Wingels in het centrum had.
 
"Vorig jaar zei hij dat hij veel centraal speelde. We vonden wat hij bracht," zei Quenneville. "(Kero) is goed, hij is voorspelbaar. 'Wings' geeft ons ook wat ervaring. Het is een goede situatie om in te zijn. '
 
Goalie management: Quenneville zei dat Corey Crawford zou starten met de wedstrijd van woensdag met Anton Forsberg, die waarschijnlijk de oproep tot donderdag's wedstrijd tegen de Oilers zou krijgen. Quenneville zei dat het verleidelijk kan zijn Crawford altijd te spelen wanneer hij dit goed speelt, maar zei dat hij een langdurig oogpunt van Crawford's uithoudingsvermogen moet behouden.