Uw winkelwagen is leeg!

Brad Marchand leidt Boston Bruins en schiet tegen Claude Julien

18-01-2018 0
Geconfronteerd met hun voormalige hoofdtrainer in Claude Julien, slaagden de Boston Bruins erin om twee punten op de weg te plaatsen: de Montreal Canadiens, 4-3, op Bell Centre zaterdagavond.
 
Het was de eerste matchup van Boston tegen Julien, die werd ontslagen door de Bruins op 7 februari 2017.
 
Nadat drie competitieve speelperiodes en overuren geen winnaar konden bepalen, schakelde de Bruins Montreal in de shootout uit, terwijl Brad Marchand scoorde op de vierde poging van Boston om de winst te sluiten.
 
Marchand, Jake DeBrusk en David Krejci scoorden allen voor de Bruins, die zich verbeteren naar 24-10-7 in het seizoen en 9-0-2 zijn in hun laatste 11 matchups. Tuukka Rask stopte 26 van de 28 schoten in de winst, terwijl Charlie McAvoy een paar assists toevoegde.
 
Montreal opende eerst de score, waarbij Max Pacioretty de lamp aanstak voor de derde wedstrijd op rij - schieten in een puck die Rask uit zijn schaatsveld schopte om er een 1-0 voorsprong van te maken.
 
Boston counterde op het powerplay om 17:40, waarbij Patrice Bergeron de puck langs de planken nam en het naar Marchand voerde voor Montreal-keeper Carey Price. Marchand hief het offer voorbij Price voor zijn 18e doelpunt van het seizoen.