Uw winkelwagen is leeg!

Defensie van Chicago Blackhawks en wanneer het moet komen

13-08-2017 0
De blauwe lijn van Chicago Blackhawks is waarschijnlijk in zijn zwakste staat in enige tijd, wat leidt tot de vraag of wanneer mogelijke steun moet worden verwacht
 
Toen Chicago Blackhawks algemeen directeur Stan Bowman in juni de verdediger Niklas Hjalmarsson naar Arizona verzorgde, was er direct zorgen over de toestand van de blauwe lijn van het team als geheel. Immers, Hjammer had min of meer gediend als de nr. 1 verdediger in de loop van het seizoen 2016-17, terwijl Duncan Keith en Brent Seabrook worstelden.
 
Belovende jongeling Connor Murphy werd verworven in die handel van Hjammer, en hij zal naar verwachting binnen drie minuten snel in Chicago komen (vooral omdat hij op de topparing met de Coyotes speelde). Maar dat heeft niet veel gedaan om angsten in 2017-18 in te slaan.
 
Je ziet, de verdediging van Blackhawks zou er best uitzien, ook al was Hjammer nog steeds op het rooster. Je zou hem hebben - misschien een blessure of twee weg van een serieuze carrière-baanwisseling - samen met het verouderen en vertragen van Keith en Seabrook. Dat zou je top drie zijn. Vervang Hjammer met Murphy, en dat is jouw huidige top drie.
 
Daarnaast heb je Michal Kempny - die niet in de afgelopen seizoen door coach Joel Quenneville werd vertrouwd. Je hebt ook Gustav Forsling, die tussen het NHL en AHL rukte vorig seizoen, en kan echt wel wat gewicht uitoefenen Chicago Blackhawks Hockeywinkel. Je hebt Michal Rozsival, die ongelooflijk nog niet is gepensioneerd. Je hebt Jan Rutta, die niet Noord-Amerikaans hockey heeft gespeeld. En jij hebt Jordan Oesterle, die nog nooit langer NHL-tijd heeft gezien.