Uw winkelwagen is leeg!

Off-Season Spelplan: Boston Bruins

31-05-2017 0
De Boston Bruins keerde terug naar de playoffs, na het missen van de afgelopen twee seizoenen, na het afvuren van hoofdcoach Claude Julien midseason. Bruce Cassidy nam over en een sterke afwerking hielp Boston in de playoffs, waar ze door de Ottawa Senators netjes werden afgezet.
 
Off-Season Game Plan kijkt naar een Bruins team dat nog steeds een aantal sterke kernstukken heeft, maar heeft een injectie van jeugd nodig om hen competitief te houden.
 
Dankzij Patrice Bergeron en Brad Marchand's buitenaardse dominantie, was de Bruins het beste bezitsteam van de competitie en de wint zal meestal er zijn voor een team dat 55% van de schoten beheersde, maar hun percentages waren erg lastig voor het laatste seizoen. Cassidy, hoewel het een echte uitdaging zou zijn geweest voor hen om erger te worden.
 
Eindelijk was Boston 98.1 BOB 29e in de competitie - Colorado was het enige team erger - dus er is een fatsoenlijk schot dat percentages meer volgend seizoen in Boston zullen gaan, en dat zou ze in de playoff-foto moeten behouden. Zeker, een terugkeer naar de vorm van de goaltender Tuukka Rask zou een lange weg gaan, maar sommige offseason-aanvullingen, waaronder de inkomende rookgenoten Charlie McAvoy en Anders Bjork, zouden zeker helpen.